ТВОРЧЕСКА ВАКАНЦИЯ

ХЕЛИОС ММЦ - Приморско

Дати: 24, 25, 26, 27, 28 юли - 5 дни / 4 нощи

Цена: 225 лв.- без транспорт

Децата ще имат възможност да разгърнат своя творчески потенциала в сферата на приложните, музикалните и сценичните изкуства. С групите се провеждат различни тематични занимания и ателиета:

 

ЗАНИМАНИЯ ВКЛЮЧЕНИ В ПРОГРАМАТА

 

ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО техника Акварел.

 

ПЛАЖНА СКУЛПТУРА моделиране и изработване на плажни пясъчни макети.

 

ПРИЛОЖНО ИЗКУСТВО техника „Плъстене” стара българска техника за работа с вълна чрез която участниците изработват цветни елементи и бижута.

Техники „Декупаж” , „Релефна апликация”, „Творчески макет”.

 

ТЕАТРАЛНО ИЗКУСТВО застъпено като сценичен кръжок, по време на който участващите разработват сценични етюди и кратки танцови постановки – за представяне на сцената.

 

ВЕЧЕР НА ТАЛАНТИТЕ в организираното мероприятие участниците представят своите постановки, рецитират на сцена стихотворения, изпълняват танци и песни.

 

ТВОРЧЕСКА ИЗЛОЖБА – на нея се представят ръчно изработените творби и бижута и акварелите.

 

МУЗИКАЛНО ПАРТИ - ДИСКОТЕКА забавна вечер съвместно с други участници от младежкият център /детски български и руски групи/.

 

КОНКУРС „ НАЙ – ЩУРА ПРИЧЕСКА

Участниците млади фризьори представят свои авторски прически, който се изпълняват на сцената от тях и се представят от избраните манекени

 

АТРАКЦИОНИ за СВОБОДНОТО ВРЕМЕ включени в програмата:

стрелба с лък, стена за катерене, въжена градина.

 

ПЛАЖ групата ще плажува организирано на охраняван плаж и осигурени безплатно чадъри. На плажа ще бъдат провеждани и няколко тренировки за обща физическа подготовка

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Програмата е подходяща за деца 10 – 16 годишни. Участниците ще бъдат разделени на възрастови групи. Настаняване в Хелиос ММЦ - Приморско

 

За информация и контакти: 0885 612 504 - Весела Димитрова